Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@18:34:19 GMT

پلمب ۶ مرکز متعلق به مداخله گران درمان در مشهد

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۱۰۷۴

پلمب ۶ مرکز متعلق به مداخله گران درمان در مشهد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی بیرجندی نژاد، همچنین از پایش ۵۲۸ مورد تخلف تبلیغاتی در فضای مجازی (اینستاگرام) از سوی واحد نظارت سازمان نظام پزشکی مشهد خبر داد و گفت: با همکاری مقام قضایی و دادسرای ویژه جرائم سایبری موارد تخلفات حذف و پیگرد قانونی برخی از آن‌ها نیز در دست اقدام است.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: از خرداد ماه سال جاری تا کنون با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در پی پایش تبلیغات مداخله گران در امر پزشکی و با بررسی آدرس و ساعت فعالیت، ۶ مرکز غیرمجاز در مشهد پلمب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین از دستگیری مداخله‌گر معروف طب سنتی در مشهد خبر داد و گفت: این مداخله گر معروف مدعی طب اسلامی که سابقه تخلف و مداخله در طب ایرانی و سنتی در استان گیلان داشت این بار در مشهد و درحین ویزیت و فروش دارو‌های دست ساز غیربهداشتی تحت عنوان دارو‌های طب اسلامی با دستور قضایی دستگیر و تحویل دادسرای ویژه روحانیت مشهد شد.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد در ادامه در خصوص فوت بیماری در پی انجام عمل جراحی زیبایی گفت: شکایت خانواده این بیمار از سوی سازمان نظام پزشکی مشهد در حال پیگیری است و با مقصرین حادثه نیز برخورد انتظامی صورت خواهد گرفت.

بیرجندی نژاد در ادامه ضمن تاکید بر اینکه کرونا درمان قطعی ندارد؛ گفت: تنها راه مقابله با این بیماری در شرایط فعلی پیشگیری از ابتلا است. اما در صورت ابتلا بهترین کار مراجعه به مطب‌ها و مراکز درمانی سرپایی در موارد خفیف و در موارد شدید مراجعه به مراکز بستری است.

وی افزود: تقاضای ما از هموطنان پرهیز از هر گونه خوددرمانی در خصوص بیماری کرونا است. این بیماری به اصطلاح شوخی بردار نیست و گواه این مدعا نیز آمار بالای فوت در اثر ابتلا به آن است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی ترور محسن فخری زاده محسن فخری زاده سید محمد علی شهیدی مشهد مقدس سازمان نظام پزشکی پلمب محدودیت های کرونایی ترور محسن فخری زاده محسن فخری زاده سید محمد علی شهیدی سازمان نظام پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه