Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@18:00:35 GMT

جزییات دستگیری یک مداخله گر درمان در مشهد

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۹۱۵۴

جزییات دستگیری یک مداخله گر درمان در مشهد

علی بیرجندی‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در مشهد در خصوص دستگیری یکی از مداخله گران سلامت اظهار کرد: علت دستگیری مرتضی کهنسال این بود که بدون تایید صلاحیتش از طرف مراجعه علمی و پزشکی اقدام به مداخله در کار درمان بیماران کرونایی کرده بود.

وی ادامه داد: هر گونه اقدام در حوزه بهداشت و سلامت مردم و پرداختن به فعالیت درمانی باید با تایید مراکز علمی و پزشکی باشد و حتما فرد درمانگر ضمن دارا بودن پروانه اشتغال باید مدرک تحصیلی معتبر در هر حوزه پزشکی به دست آورده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد ادامه داد: علاوه بر تمام این موارد هر فرد درمانگر باید برای محلی که می‌خواهد اقدام به فعالیت درمانی کند، از طریق مراجع قانونی و سازمان نظام پزشکی مجوز فعالیت در آن حوزه را اخذ کند در غیر این اگر درمانگر فرایند گفته شده را طی نکرده باشد، یقینا به عنوان مداخله‌گر شناخته شده و مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

بیرجندی نژاد با اشاره به دستگیری مرتضی کهنسال افزود: فرد مذکور فاقد هرگونه مدرک معتبر و تحصیلات لازم در حوزه پزشکی و طب سنتی است، بنابراین صلاحیت علمی مورد نیاز برای ورود به کار درمان بیماران کرونایی را ندارد و به تبع امکان دریافت مجوز را هم نداشته اما با این وجود فرد مذکور به مداخله در امور پزشکی مبادرت کرده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد تصریح کرد: بر همین اساس گزارش تخلف فرد خاطی از طرف سازمان نظام پزشکی مشهد و با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مراجع قانونی داده شد.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و بازار داغ سلامت این روزهای جامعه افراد سود جوی بسیاری از شرایط حاکم سوء استفاده می‌کنند و کار را برای کادر درمان دشوار می‌کنند.

بیرجندی نژاد با اشاره به مخاطرات و آسیب‌هایی که از طرف این افراد سودجو ممکن است گریبان افراد جامعه را بگیرد، به تمام مردم توصیه کرد که هنگام مراجعه به مراکز درمانی از تخصص فرد درمانگر و برخوردار بودن وی از مجوزهای لازم و همچنین شماره نظام پزشکی او اطمینان حاصل کنند و تحت تاثیر تبلیغات اشتباه و کذبی که در فضای مجازی از سوی این افراد انجام می‌شود، قرار نگیرند.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلفی همچون نداشتن مجوز نظام پزشکی و یا مدرک معتبر تحصیلی می‌توانند این تخلفات را به سازمان نظام پزشکی و واحد نظارت معاونت درمان علوم پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گزارش کنند.

وی با بیان اینکه طب اسلامی به طور کامل از طرف علمای اسلامی کشور رد و مردود شناخته شده است، ادامه داد: تمام علما به صراحت بارها اعلام کرده‌اند چیزی به نام طب اسلامی وجود ندارد و تمام بزرگان دینی ما برای معالجه مسائل جسمانی و سلامتی خودشان به طبیب مراجعه می‌کردند.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با بیان اینکه به هیچ عنوان طب اسلامی را تایید نمی‌کنیم، در خصوص طب سنتی نیز افزود: باید به اطلاع مردم رسانده شود که در خصوص داروهای طب سنتی برای درمان کرونا مانند سایر دارو‌ها ابتدا در گام‌ نخست باید این داروها آزمایش‌ها و تاییدیه‌های لازم را در این زمینه کسب کنند و پس از اخذ تاییدیه‌های لازم از مراکز معتبر علمی می‌توان گفت که این داروها در درمان موثر واقع شده‌اند.

بیرجندی نژاد اظهار کرد: در حال حاضر برای بیماری کرونا درمان قطعی وجود ندارد، چه در حوزه علم کلاسیک و داروهای شیمیایی و چه در حوزه طب سنتی مهم‌ترین عامل کنترل بیماری کرونا پیشگیری، فاصله گذاری اجتماعی و قطع چرخه انتقال ویروس کرونا است.

وی افزود: سایر درمان‌ها به عنوان درمان‌های نگهدارنده شناخته می‌شوند و یک سری توصیه‌های بهداشتی و غذایی قطعا می‌تواند تا حدودی به پیشگیری و درمان این بیماری کمک کند همچنین برخی دارو‌هایی که در علم کلاسیک پزشکی برای کمک به درمان کرونا تایید شده است، با دستور پزشک می‌تواند در فرایند درمان اثر بخش باشد.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: با وجود به کارگیری تمام اصول علمی پزشکی کلاسیک و شیمیایی و طب سنتی متاسفانه روزانه شاهد آن هستیم که تعداد بسیاری از هم وطنانمان به علت ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهند و این بیانگر این موضوع مهم است که برای بیماری کرونا درمان قطعی وجود ندارد و کماکان مهم‌ترین اقدامی که در کنترل این ویروس می‌توانیم انجام دهیم، پیشگیری است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد بیرجندی نژاد بیماری کرونا طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی در مراسم روز ماما اظهار کرد: ایجاد هارمونی در بین رشته‌های علوم پزشکی از لوازم و تکالیف یک سیستم حرفه‌ای پیشرو است.

وی حوزه پزشکی را پرافتخارترین حوزه‌ها در کشور خواند و افزود: نقش ماما در بهبود شرایط مادر باردار که به گفت و گو و انتقال تجربیات و مهارت‌ها اعمال می‌شود، مصداق هنرمندی است.

فاضل گفت: ماماها، خانواده که پایه‌ای‌ترین واحد جامعه است را مراقبت می‌کنند و این باید حاکمیت را متوجه نماید که نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای و معیشتی ایشان مبذول کند.

وی همچنین به تفاهمنامه سازمان نظام پزشکی با وزارت آموزش و پرورش که طی آن بر تأمین مراقبین سلامت وزارتخانه از دانش آموختگان جامعه پزشکی از جمله مامایی تأکید شده است، اشاره کرد.

فاضل ضمن تأیید مشکلات حوزه‌ سلامت بر حفظ امید به عنوان یک راه استراتژیک تأکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت