Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@14:12:42 GMT

واکسیناسیون اعضای نظام پزشکی مشهد آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۶۹۹۰

واکسیناسیون اعضای نظام پزشکی مشهد آغاز شد

دکتر مسعود زحمتکش روز چهارشنبه همزمان با اولین روز هفته سلامت که با عنوان تقدیر از مدافعان سلامت با حضور مدیران اصحاب رسانه ها برگزار شد، افزود: اکنون بیش از ۱۶ هزار نفر شامل پزشکان متخصص، عمومی، دندانپزشک، داروساز و کارشناسان دارای پروانه مانند بینایی‌سنج، شنوایی‌سنج و فیزیوتراپ عضو نظام پزشکی مشهد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به گفته وی، در قالب این مرحله با اولویت تعیین شده از سوی وزارت بهداشت واکسیناسیون این قشر بر اساس سن و افراد در معرض خطر بیشتر انجام می شود.
وی بیان کرد: روزانه به میزان سقوط سرنشینان ۲ هواپیما در کشور بر اثر کرونا فوت می کنند و تلفات و فوتی های این بیماری هشدار دهنده است.
وی خواستار همراهی بیشتر اصناف در پیشگیری و مقابله با کرونا و همچنین جدی شدن واکسیناسیون تمام افراد جامعه شد.

تلاش رسانه ها در کنار مدافعان سلامت 

مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان رضوی نیز در این مراسم در سخنانی با اشاره به اینکه رساندن پیام به مخاطبان رسالت رسانه است، گفت: رسانه ها همگام با شیوع کرونا در خط مقدم مبارزه با این بیماری در کنار مدافعان سلامت بوده اند.
مجتبی محمودی افزود: اکنون خطر عادی انگاری  کرونا در جامعه جدی است و افراد جامعه نباید نسبت به افزایش تلفات و بیماران کرونایی حساسیت خود را از دست بدهند.
وی افزود: در این شرایط نیازمند فرهنگ سازی، آموزش و آگاهی دادن به افراد جامعه هستیم که برگزاری نشست ها، تشکیل هیات های اندیشه ورز فعالان رسانه ای در این رابطه دنبال می شود.
وی در اولویت قرار گرفتن واکسیناسیون خبرنگاران را به عنوان یک مطالبه اصحاب مطبوعات از وزارت بهداشت خواستار شد.

سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نخستین محموله واکسن ارسالی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۴۷۰ دوز،  در دومین محموله هفت هزار دوز و در سومین محموله، پنج هزار و ۳۰۰ دوز بوده است.

برچسب‌ها کرونا سازمان نظام پزشکی مشهد واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سازمان نظام پزشکی مشهد کرونا سازمان نظام پزشکی مشهد واکسیناسیون واکسن کرونا اخبار کنکور پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران