Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل خانه مطبوعات خراسان رضوی گفت: خبرنگاران از گروه هایی هستند که باید در اولویت تزریق واکسن کرونا باشند.

به گزارش قدس آنلاین، مجتبی محمودی مدیر عامل خانه مطبوعات خراسان رضوی در دیدار اصحاب رسانه با مدیران نظام پزشکی مشهد، هفته سلامت را فرصت مناسبی برای تجلیل از ایثار مدافعان سلامت و مهرورزی بی دریغ و بی منت کادر درمان دانست و گفت: برای قدرشناسی از مدافعان سلامت و در پاسداشت خون شهدای مدافع سلامت باید همچنان پایبند به دستورالعمل‌های بهداشتی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: خبرنگاران در زمره شاغلان فعال حتی در شرایط قرمز هستند که همگام با مدافعان سلامت از نخستین روز شیوع بیماری در جبهه مقابله با کرونا به ایفای نقش پرداختند.
مدیر عامل خانه مطبوعات خراسان رضوی با اشاره به اینکه پیگیر واکسیناسیون خبرنگاران در استان هستیم؛ ادامه داد: باید این قشر فعال اجتماعی که با کمترین دریافتی مادی همواره مورد آماج انواع هتک و هجمه‌ها قرار دارند، در اولویت تزریق واکسن باشند تا بتوانند همچنان در آگاهی بخشی و فرهنگسازی و آموزش مردم استوار بایستند.
محمودی رسالت رسانه‌ها را رساندن پیام علمی و واقعی به مخاطبان دانست و بیان کرد: در شرایطی که شاهد تکثر مخاطبان در رسانه‌های مختلف هستیم باید  با تعامل بیشتر میان مدافعان سلامت و فعالان رسانه‌ای به تولید و ارائه پیام‌های هوشمندانه و هنرمندانه اهتمام داشت.
او تصریح کرد: مطالبه واکسیناسیون عمومی رایگان اهمیت دارد و در اطلاع رسانی درباره کرونا خطاست اگر مدام مردم را مخاطب و مقصر بخوانیم درحالیکه سخنان ضد و نقیض و رفتارهای چندگانه متولیان گاهی باعث سرگردانی و سردرگمی مردم و کاهش اعتماد آنان شده است.
همچنین اصغر حاتمی، معاون سازمان نظام پزشکی مشهد، در این دیدار ضمن تأکید بر نقش رسانه‌ها در تنویر افکار عمومی گفت: ما نیاز به همراهی گسترده رسانه‌ها جهت انعکاس صحیح و علمی اخبار داریم.
او ماه‌های پیش رو را ماه‌های سرنوشت سازی دانست و افزود: متأسفانه برخی در فضای مجازی با نشر اطلاعات غلط با جان مردم بازی می‌کنند؛ اگر چه هنوز واکسن برای واکسیناسیون گسترده در اختیار نداریم، اما این کمبود بالاخره در ماه‌های آتی جبران می‌شود و آن جاست که باید رسانه‌ها با ارائه اطلاعات علمی و درست به کنترل این بیماری از طریق واکسیناسیون کمک رسانند.

معاون سازمان نظام پزشکی مشهد در خصوص شایعات مربوط به مشکلات واکسن آسترازنکا ادامه داد: خطر ترومبوز در داروهای ضد بارداری برای خانم‌ها چندین برابر تزریق واکسن است از اینرو نباید اجازه دهیم مردم مسیر غیر علمی را جایگزین روش‌های پذیرفته شده علمی نمایند.
حاتمی در خصوص واکسیناسیون کادر درمان بخش خصوصی بیان کرد: با همراهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسیناسیون اعضاء سازمان نظام پزشکی مشهد، از ۱۹ فروردین ماه آغاز شد و به جز چند روز وقفه‌ای که ایجاد شد تقریبا در مابقی روزها بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ دوز واکسن روزانه تزریق شد.
او تصریح کرد: واکسیناسیون با واکسن اسپوتنیک روسی آغاز شد و با آسترازنکا ادامه دارد.
مسعود زحمتکش، مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد نیز در جمع مدیران رسانه‌های استان ضمن اشاره به روند مستمر و منظم واکسیناسیون کادردرمان بخش خصوصی در مشهد گفت: نخستین روز هفته سلامت روز «همراهی با مدافعان سلامت» نامگذاری شده است، اما متاسفانه با بی احتیاطی‌های رخ داده در زیر بار فشار پیک جدید بیماری‌ها در حال له شدن هستند.
او افزود: بی اعتنایی برخی از مردم و مسئولین نسبت به رعایت شیوه نامه ها، وضعیت بازار، شلوغی و ازدحام داخل فروشگاه‌ها واقعا تاسف برانگیز است. آمار فوتی‌ها در کشور به بیش از ۴۰۰ نفر در روز رسیده است که معادل سقوط دو هواپیما در روز است. این فاجعه نباید عادی انگاری شود.
مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد با اشاره به شرایط شیوع کرونا در شهر و استان ادامه داد: متاسفانه با غفلتی که در نوروز اتفاق افتاد؛ امروز شرایط بسیار حادی را شاهد هستیم. مشخصا در این روزها فعالیت اصناف و کسبه بسیار خطرناک است.
زحمتکش با اشاره به انجام واکسیناسیون کادر درمان بخش خصوصی از طریق سازمان نظام پزشکی بیان کرد: واکسیناسیون کادر درمان اگر چه ممکن است که آن‌ها را در مقابل ابتلا به نوع شدید بیماری حفاظت کند، اما این به معنی عدم ابتلای افراد واکسینه شده نیست؛ بنابراین ممکن است پزشک و پرستار ما مبتلا شده و بیماری را به اعضای خانواده خود منتقل کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا سازمان نظام پزشکی مشهد واکسیناسیون کادر مدافعان سلامت تزریق واکسن کادر درمان رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار داشت: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد