Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: مشهد در وضعیت بحرانی و وخیم کرونایی قرار دارد، به‌طوری که شاهد کاهش سن متوفیان ناشی از کرونا در مشهد هستیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی بیرجندی‌نژاد رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد در تشریح چگونگی وضعیت شیوع کرونا در مشهد گفت: متأسفانه همان طور که آمار افراد متوفی به علت کرونا نشان می‌دهد وضعیت مشهد بحرانی و وخیم است و هم‌اکنون خانواده‌ای را در این شهر سراغ نداریم که در آن تعدادی از افراد خانواده مبتلا و یا جان‌شان را به‌خاطر کرونا از دست نداده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به آمار جهانی شیوع کرونا افزود: متأسفانه مقایسه آماری در تعداد مبتلایان و تعداد متوفیان به علت کرونا حاکی از آن است که آمار ایران در مقایسه با آمار جهانی از نظر میزان مرگ‌ومیر و ابتلا فاصله قابل توجه‌ای دارد و در شرایط بسیار نامطلوبی نسبت به سایر کشورهای جهان به سر می‌برد، آمار‌های ما به لحاظ ابتلا و مرگ‌و‌میر به علت کرونا در صدر آمار جهانی قرار دارد.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد ادامه داد: مهم‌ترین اقدامی که باید انجام می‌شد و تمام دنیا هم بر اساس همین روش توانستند این بیماری را کنترل کنند، انجام واکسیناسیون فوری و همگانی بود، همان‌طور که شاهد هستیم در بسیاری از کشورها با انجام واکسیناسیون فوری و به‌هنگام تمام مردم توانستند ماسک‌ها را بردارند و مردم به شرایط عادی زندگی خود بازگشتند، از همین رو انجام واکسیناسیون همگانی مهم‌ترین اقدام مؤثر در پیشگیری و کنترل کرونا است تا از این طریق بتوانیم چرخه بیماری را قطع کنیم، اما متأسفانه در این زمینه اصلا شرایط قابل قبولی را نداریم.

بیرجندی‌نژاد با تأکید دوباره بر انجام هرچه سریع‌تر واکسیناسیون شهروندان بیان کرد: اگر بخواهیم یک اقدام را به عنوان قدمی مهم در پیشگیری از کرونا نام ببریم که باید به‌درستی انجام شود، همین انجام واکسیناسیون فوری و سریع مردم است.

او تصریح کرد: تلاش برای واکسینه کردن سریع تمام آحاد جامعه ایران بهترین راه‌حل برای شیوع کرونا است، هر چند ممکن است روی این موج از کرونا واکسیناسیون زیاد تأثیر نداشته باشد، زیرا افراد بسیاری هم‌اکنون به کرونا مبتلا هستند و همین موضوع باعث دشوار شدن عمل واکسیناسیون عمومی است، اما تنها راه نجات و برون رفت از این شرایط وخیم انجام واکسیناسیون است.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انجام واکسیناسیون نظام پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادف خودروهای سواری پراید و تارا با ۵ مصدوم و ۲ فوتی

سخنگوی اورژانس و فوریت‌های پزشکی اصفهان از تصادف خودروهای سواری پراید و تارا خبر داد.

عباس عابدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حادثه تصادف دو خودروی سواری تارا و پراید ساعت ۱۲:۱۰ امروز _جمعه پانزدهم اردیبهشت_ به مرکز اورژانس اصفهان گزارش شد.

وی با اشاره به اعزام چهار واحد امدادی ۱۱۵ افزود: این حادثه در جاده بویین میاندشت - الیگودرز رخ داده بود.

سخنگوی اورژانس و فوریت‌های پزشکی اصفهان تصریح کرد: پنج نفر شامل سه کرد، یک زن و یک کودک هشت ساله در پی این حادثه مصدوم و به بیمارستان شهید رجایی داران منتقل شدند.

عابدی اضافه کرد: دو زن نیز بر اثر این جادثه جان خود را از دست دادند.

کد خبر 750516

دیگر خبرها

  • تصادف خودروهای سواری پراید و تارا با ۵ مصدوم و ۲ فوتی
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • تصادف ۲ خودرو در آزادراه امیرکبیر با ۷ فوتی و مصدوم
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید