Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: سویه امیکرون ۴ تا ۵ برابر نسبت به سویه دلتا سرایت‌پذیری بیشتری دارد.

دکتر علیرضا صداقت اظهار کرد: متاسفانه سویه امیکرون نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده است. جهش صورت گرفته در این سویه روی پروتئین اسپایک اتفاق افتاده که احتمال کاهش اثربخشی داروهای ضد ویروسی و واکسن‌ها را به دنبال دارد، اما با وجود این احتمال، تنها راه مقابله با این سویه همچنان واکسیناسیون، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اقدام به موقع ستاد ملی کرونا مبنی بر لغو پروازهای مستقیم از کشورهای آفریقایی لازم بوده و بررسی دقیق و قرنطینه کامل برای افرادی که به این کشورها سفر داشته‌اند نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سویه امیکرون ۴ تا ۵ برابر نسبت به سویه دلتا سرایت‌پذیری بیشتری دارد، افزود: سویه دلتا در پیک پنجم سهمگین بود و آمار متوفیان گواه این مدعا است. امیدوارم با اتخاذ تدابیر لازم پیک جدیدی را تجربه نکنیم.

 صداقت به موضوع بازگشایی مدارس نیز اشاره کرد و افزود: آمارها حکایت  از استقبال خوب فرهنگیان از واکسیناسیون دارد در حال حاضر ۹۱ درصد فرهنگیان دوز نخست واکسن و ۷۵ درصد دوز دوم را دریافت کرده‌اند. ۸۵ درصد دانش آموزان بالای ۱۲ سال نیز  دوز نخست و ۵۷ تا ۶۰ درصد نیز دوز دوم واکسن رادریافت کرده‌اند، اما نقطه ضعف ما مقاطع تحصیلی ابتدایی است که هنوز واکسنی برای استفاده در این گروه سنی در کشور ارائه نشده است. 

وی با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس با توجه به ضعف‌های تکیه صرف بر آموزش مجازی و همچنین فشارهای روحی و روانی که به دانش‌آموزان، والدین و کادر آموزشی وارد می ساخت، گفت: قطعا بازگشایی مدارس به لحاظ اجتماعی یک ضرورت است اما اینکه این بازگشایی‌ها در چه شرایطی و با چه سطحی از رعایت پروتکل‌ها اتفاق بیفتد بسیار حائز اهمیت است.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با اشاره به اینکه به طور استاندارد، در شرایط پاندمی کرونا هوا بایستی ۶ بار در هر دقیقه تعویض شود، گفت: به نظر می‌رسد در اغلب مدارس ما چنین تهویه مطبوعی وجود نداشته باشد و تنها راه تهویه هوا در موارد بسیاری پنجره کلاس‌ها است که با توجه به اینکه در فصل سرد سال به سر می‌بریم خود می‌تواند باعث ابتلا به سرماخوردگی و تبعات ناشی از آن باشد. 

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد،صداقت بیان‌کرد: اگر چه اطلاعات در مورد سویه امیکرون هنوز کامل نیست، اما نبایستی جانب احتیاط را از دست داد و در این شرایط نسبت به بازگشایی‌ها به خصوص بازگشایی مدارس نباید عجله کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس کرونا در ایران سازمان نظام پزشکی مشهد سازمان نظام پزشکی مشهد سویه امیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن جهانی فولاد در آخرین گزارش خود تولید فولاد جهان را در فصل نخست سال ۲۰۲۴ میلادی (ماه‌های ژانویه تا مارس) اعلام کرد؛ بنا بر آمار این انجمن در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۴۶۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد که ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از این میزان مربوط به ماه سوم این سال (مارس) بود.

تولید فولاد جهان در فصل نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش داشت و تولید ماه مارس امسال نسبت به ماه مارس سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشت.

همچنین تولید فولاد ایران در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۱۶.۳ درصد بیشتر از سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ بوده است. ایران در ماه مارس ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

چین در این مدت ۲۵۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد با این حال تولید آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۹ درصد کاهش داشت. طی این مدت علاوه بر چین تولید فولاد در ژاپن، آمریکا، روسیه و کره جنوبی هم نسبت به مدت مشابه سال پیش کاهشی بود.

در فصل اول سال ۲۰۲۴ میلادی چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران به ترتیب رتبه‌های یک تا ۱۰ بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان را در اختیار داشتند.

در میان ۱۰ کشور یادشده بیشترین رشد تولید فولاد در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست پارسال در ترکیه رقم خورد؛ این کشور در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۲۸.۴ درصد فولاد بیشتری نسبت به ماه‌های مشابه در سال ۲۰۲۳ تولید کرد. تولید هند نیز در این مدت ۹.۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.

کد خبر 6096170

دیگر خبرها

  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • ین ژاپن بالا رفت
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت