Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: ماسک، واکسن و فاصله اجتماعی همچنان سه ضلع عبور دهنده ما از کرونا خواهد بود.

به گزارش ایلنا، علیرضا صداقت گفت: متاسفانه گزارشاتی مبنی بر ورود امیکرون به کشور تایید شده است. اما این ورود دور از انتظار نبود. چرا که وقتی یک سویه جدید ایجاد می شود به دلیل ارتباطاتی که وجود دارد به هر روی منتقل خواهد شد به ویژه در خصوص سویه امیکرون که واگیری بسیار بالاتری نسبت به سویه اولیه کرونا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق تخصص مراقبت‌های ویژه با اشاره به اینکه اومیکرون نسبت به سویه اولیه ۵۰ جهش جدید داشته است؛ بیان کرد: اگر چه این جهش ها اتفاق افتاده است اما مهم این است که تا به امروز چیزی که گزارش شده ایجاد بیماری خفیف تا متوسط در صورت ابتلا به این سویه است؛ در این میان نکته حائز اهمیت که باعث نگرانی خواهد بود این است که شیوع گسترده و سریعی در این سویه دیده شده است. شیوع سریع به هر حال باعث درگیری تعداد بیشتری از افراد جامعه خواهد شد و این مسئله احتمالا در افراد با سطح ایمنی پایین دردسرساز خواهد بود.

وی در ادامه بیان‌کرد: دوره نهفته در صورت ابتلا به اومیکرون کمتر از سه روز ذکر شده در حالیکه ما در دلتا دوره نهفته تقریبا یک هفته‌ای را داشتیم، این بدان معنی است که اگر ما با یک فرد مبتلا تماس پبدا کردیم در عرض ۲ تا ۳ روز علامت‌دار خواهیم شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه در خصوص راهکار مقابله با سویه اومیکرون گفت: اطلاعات ما درباره درمان سویه اومیکرون شاید کمتر باشد و مردم را یک مقداری دچار استرس کرده باشد اما باید این اطمینان خاطر را بدهم که تا کنون هیچ جمله علمی که بگوید" واکسنها یا داروهای معمول درمان کرونا، روی این سویه تاثیر ندارند؛" وجود ندارد کاری که ما باید انجام بدهیم؛ بالابردن درصد واکسیناسیون هست؛ چرا که همچنان کشورهایی که درصد بالای واکسیناسیون داشتند یا ابتلای کمی داشتند و یا در صورت ابتلا بستری یا مرگ و میر بالا نداشتند.

صداقت ادامه داد: متاسفانه هنوز حدود ۸ میلیون نفر ایرانی حتی دوز اول واکسن را دریافت نکردند این تعداد شاید در ۸۰ میلیون ایرانی درصد بالایی به نظر نرسد اما خود تعداد کم نیست همین تعداد گاهی کل جمعیت یک کشور کوچک اروپایی محسوب می‌شود. حدود ۲۵ درصد از هموطنانمان هنوز دوز دوم واکسن کرونا را دریافت نکردند و این اصلا خوب نیست؛ وزارت بهداشت اعلام کرده همه افراد بالای ۱۸ سال باید مبادرت به دریافت دوز سوم با سه ماه فاصله از دوز دوم داشته باشند و توصیه ما به همه هموطنانمان همین هست که واکسیناسیون خودشان را کامل کنند و بدانند که واکسیناسیون کامل دیگر دریافت ۲ دوز واکسن نیست بلکه دریافت ۳ دوز واکسن در حال حاضر به معنای واکسیناسیون کامل خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه هنوز روزهای سخت مواجهه با پیک پنجم از یاد و خاطر ما نرفته و بار خستگی روحی و جسمی آن همچنان بر شانه‌های کادر درمان سنگینی می‌کند؛ گفت: تنها راه مقابله‌ی ما با پیک بعدی که ابعاد آن هنوز خیلی روشن نیست؛ این است که در وهله نخست واکسیناسیون را کامل کنیم، یعنی همه افراد بالای ۱۸ سال سه دوز واکسن دریافت کنند و بعد اینکه حتما ماسک بزنیم؛ متاسفانه ماسک حلقه مفقوده این روزهای ما است. در اوج پیک پنجم آماری که ارائه می شد از استفاده ۸۰ درصدی مردم از ماسک خبر می‌داد که در حال حاضر استفاده از ماسک در جامعه به حدود ۴۰ درصد تنزل پیدا کرده است. مورد بعدی لزوم رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در هر نوع تجمعی است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • برخی از فرهنگیان هدیه روز معلم دریافت نکردند
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان