Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقویت نظام شبکه و طرح جوانی جمعیت را از مهمترین محور‌های فعالیت وزارت بهداشت دانست.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وبدا، دکتر کمال حیدری در مراسم اختتامیه اجلاس معاونین بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور که در مشهد برگزار شد­ با بیان اینکه نظام شبکه در طول 4 دهه اقدامات گسترده‌ای در راستای افزایش سلامت جامعه به اجرا در آورده است و انجام برنامه واکسیناسیون و پوشش همگانی از جمله دستاورد‌های این حوزه است، خاطر نشان کرد: در طول دو دهه گذشته توجه به نظام شبکه کم رنگ شد و در حال حاضر باید نسبت به تقویت و توسعه آن و رفع مشکلات و چالش‌های این حوزه به صورت جدی اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برخی از اقدامات حوزه بهداشت را نمی‌توان به شکل ستادی برنامه ریزی و اجرا کرد بلکه باید با توجه به شرایط کلان مناطق به صورت منطقه‌ای عملیاتی نمود، تصریح کرد: به طور قطع نمی‌توان به صورت یکباره تمامی مشکلات را مرتفع نمود، اما می‌توان با همفکری و مشارکت تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در این مسیر گام برداشت و خدمات رسانی به مردم را گسترش داد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر تشکیل کمیته‌های مشورتی در راستای اجرای دقیق و صحیح تصمیمات و برنامه‌ها اظهار کرد: نظارت و پایش از بدنه بهداشت را باید تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها در اولویت قرار گیرد تا بتوان برنامه‌ها را به شکل بهتر و پوباتر اجرایی نمود.
دکتر حیدری با بیان اینکه استان خراسان رضوی بخصوص مشهد مقدس به دلیل وجود با برکت بارگاه منور رضوی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اظهار کرد: با توجه به حضور سالانه میلیون‌ها زائر و همچنین همرز بودن با کشور‌های همسایه و امکان ورود بیماری‌های مختلف، مسئولیت حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیار سنگین‌تر از سایر استان هاست.
وی ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برگزاری این همایش اظهار امیدواری کرد: این نشست در مسیر اجرای برنامه توسعه نظام شبکه و جوانی جمعیت نتایج و دستاورد‌های مطلوبی را به همراه داشته باشد.
گفتنی است نشست معاونین بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کشور در روز‌های 17 الی 19 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، سند تصویت نظام شبکه، برنامه‌های مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر در سال 1401، برنامه‌های مرکز سلامت محیط و کار، برنامه‌های دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس، برنامه‌های دفتر مدیریت بیماری‌های غیر واگیر، برنامه‌های دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد، آزمایشگاه مرجع سلامت، دفتر بهبود تغذیه جامعه، سلامت دهان و دندان و برنامه‌های دفتر آموزش و­ ارتقای سلامت از جمله محور‌های این نشست سه روزه بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی برنامه های دفتر وزارت بهداشت نظام شبکه برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است