Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@07:45:10 GMT

۴۰ مرکز مداخله‌گر درمان در مشهد مهر و موم شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۹۰۴۷

۴۰ مرکز مداخله‌گر درمان در مشهد مهر و موم شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر بیتا میرزایی روز شنبه در نشست خبری افزود: کارگروه برخورد با مداخله‌گران در امر درمان از آذرماه پارسال با مشارکت دستگاه قضا، نظام پزشکی، پلیس اماکن و دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال شده است.

وی خاطرنشان کرد: با فعال شدن این کارگروه، اقدامات شناسایی، بازرسی و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله‌گر درمان به صورت جدی پیگیری می‌شود، تیم بازرسی نیز متشکل از نمایندگان نظام پزشکی، غذا و دارو ، معاونت درمان، معاونت بهداشتی، دستگاه قضا، گروه طب سنتی و دندانپزشکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی اضافه کرد: باید به شهروندان در خصوص خطرات استفاده از خدمات این مراکز اطلاع‌رسانی شود و به سمت استفاده از مراکز مجاز آنها را ترغیب کرد.

معاون فنی، نظارت و آموزشی سازمان نظام پزشکی مشهد ادامه داد: یکی از چالشهای این حوزه مداخله‌گری در امر آموزش است، باید ریشه‌یابی شود، مداخله گران آموزشهای غیرمجاز را کجا فرا می‌گیرند؟ و باید از برگزاری دوره‌های آموزشی غیرمجاز جلوگیری شود.

میرزایی در خصوص هزینه‌ اقدامات زیبایی نیز گفت: تعرفه مصوب برای جراحی‌ها و خدمات زیبایی وجود دارد و باید طبق این تعرفه‌ها عمل شود، برخی معتقدند با ارزان کردن خدمات زیبایی مجاز می‌توان فعالیت مراکز مداخله گر را کمرنگ کرد، این درحالیست که ارائه ارزان خدمات نیز سیکل معیوب ایجاد می کند و نوعی نیاز القایی در جامعه ایجاد می‌شود که مناسب نیست، باید بستری فراهم شود که از اشاعه جراحی‌ها و اقدامات زیبایی جلوگیری شود.

وی افزود: در برخی مراکز ارائه خدمات زیبایی نیز مجوز پزشک وجود دارد اما اقدامات توسط افراد غیرمتخصص و مداخله‌گر انجام می‌شود که این نیز تخلف است و با آن برخورد می‌شود.

 معاون فنی، نظارت و آموزشی سازمان نظام پزشکی مشهد از شهروندان خواست: چنانچه در جریان فعالیت مراکز غیرمجاز قرار گرفتند، موضوع را از طریق تماس با شماره (۳۶۰۲۰۳۸۳) به واحد نظارت سازمان نظام پزشکی مشهد اعلام کنند.

گسترش بیماریهایی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق مراکز مداخله گر درمان

دبیر کارگروه مداخله گران در امر درمان سازمان نظام پزشکی مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: در کارگروه برخورد با مداخله‌گران در امر درمان، افرادی که سلامت مردم را تهدید می کنند، شناسایی و با آنها برخورد می‌شود.

دکتر رضا گلدوزیان افزود: از زمان فعال شدن این کارگروه از آذر ماه پارسال تاکنون ۳۷۰ گزارش مراکز غیرمجاز اقدامات زیبایی در مشهد رصد و ۱۲۲ مورد بازرسی انجام شده است.

وی اضافه کرد: ١١ بازرس با ابلاغ قضایی اقدامات بازرسی این کارگروه را انجام می‌دهند و ۱۲ نفر نمایندگان ادارات در جلسات کارگروه حضور دارند.

وی با بیان اینکه مداخله در کار درمان خطر بزرگی برای سلامت مردم در پی دارد، افزود: وجود اتاقهای عمل غیر استریل و بدون حضور دکتر و پرستار عامل گسترش عفونتها و بیماریهای مختلف از جمله ایدز و هپاتیت است، همچنین امکان اشاعه مصرف مواد مخدر ، سرقت،فحشا و بروز انواع مفاسد نیز در این فضاها وجود دارد.

گلدوزیان افزود: همچنین کسب درآمد بدون کسر مالیات توسط مداخله گران به اقتصاد جامعه نیز ضربه می‌زند.

دبیر کارگروه مداخله گران در امر درمان سازمان نظام پزشکی مشهد ادامه داد: متاسفانه مجازاتهای قانونی در این خصوص بازدارنده نیست و حدود ۲۰ درصد از مداخله گرانی که با آنها برخورد می‌شود مجدد به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی تاکید کرد: باید در بین مردم فرهنگسازی صورت گیرد که زیبایی یک مجموعه است فقط مختص به زیبایی صورت نیست، قدرت تکلم، راه رفتن خوب، تناسب اندام و اندیشه‌ورزی همه جزو زیبایی قلمداد می‌شوند و فرهنگسازی این موضوع بر عهده آموزش و پروش و رسانه ها است.

دگتر گلدوزیان افزود: برای جلوگیری از فعالیت مداخله گران درمان، افراد و رسانه ها می‌توانند پیشنهادات خود را به کارگروه اعلام تا بررسی و مورد استفاده قرار گیرد.

سازمان نظام پزشکی مشهد دارای ۱۸ هزار عضو از میان پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان، ماماها، آزمایشگاههای تشخیص طبی و کارشناسان پروانه‌دار است که امور صنفی خود را از طریق این سازمان مردم نهاد پیگیری می‌کنند.

برچسب‌ها مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد هپاتیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد هپاتیت مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد هپاتیت سازمان نظام پزشکی مشهد مداخله گر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

کد خبر 6095299 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است