Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@15:20:12 GMT

پای سلامت جامعه و هموطنانمان ایستاده‌ایم

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۷۷۳۷

پای سلامت جامعه و هموطنانمان ایستاده‌ایم

دبیر کارگروه مداخله گران در امر درمان سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: آنجا که پای سلامت جامعه و هموطنانمان در میان باشد کوتاه نمی‌آییم و در مقابل کسانی که با سلامت مردم بازی کنند؛ می‌ایستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، دکتر رضا گلدوزیان در نشست خبری که در محل سازمان نظام پزشکی مشهد برگزار شده بود ، همچنین بیان کرد: در سالهای اخیر مداخله گران با تبلیغات فراوان بیش از پیش باعث تهدید سلامت جامعه شده‌اند و به همین منظور ضرورت برخورد با آن ها بیشتر از گذشته احساس می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا سازمان نظام پزشکی مشهد پیشنهاد شکل گیری کارگروه برخورد با مداخله‌گران در امر درمان را ارائه و دبیرخانه این کارگروه در نظام پزشکی مشهد و با مشارکت فعالانه قوه قضائیه، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان نظام پزشکی و پلیس اماکن با برگزاری نخستین جلسه خود در دوم آذرماه سال 1400 رسما آغاز به کار کرد.

عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی مشهد در ادامه بیان کرد: در وهله اول اکثر شکایات مردم و جرایمی که به دادگاه‌ها ارجاع شده بود به این برمی‌گشت که افرادی که صلاحیت ارائه خدمات درمانی را نداشتند، خدمات ارائه می‌دادند. مشهد شهر بزرگی است که جمعیت ثابت و متغیر زیادی دارد و این موضوع باعث شده است تا مشهد کانونی شود برای فعالیت افراد سودجو و مداخله‌گر.

وی افزود: افراد مداخله‌گر به صورت حرفه‌ای عمل کرده و نمی‌توان خیلی راحت این افراد را پیدا کرد. درآمد این افراد بدون مالیات و بدون حد و حصر است. بسیاری از این افراد می‌دانند که چه آسیبی به مردم رسیده و عامدانه وارد این قضیه می‌شوند. بعضا این افراد سابقه دفعات مکرر اقدام به این کار را دارند.

دبیر کارگروه مداخله گران در امر درمان سازمان نظام پزشکی مشهد تصریح کرد: از بدو تشکیل کارگروه مداخله گران در امر درمان سازمان نظام پزشکی مشهد تاکنون 370 مورد رصد انجام شده و از 122 مورد از این تعداد بازرسی شده است. پیدا کردن این مراکز بسیار سخت بوده و نمی‌توان به راحتی به این مراکز ورود پیدا کرد. متاسفانه تاکنون مجازات‌های این افراد سنگین نبوده و در حال حاضر با همکاری دستگاه قضائی به صورت تدریجی در حال سنگین شدن است. 

دکتر گلدوزیان ادامه داد: این مراکز غیرمجاز شامل مراکز لیزر، ژل و بوتاکس، طب سنتی، جراحی‌های زیبایی و غیره است. از ابتدای تشکیل این کارگروه تاکنون 14 جلسه برگزار شده و 11 بازرس با ما همکاری می‌کنند که هزینه های فعالیت این کارگروه از سوی نظام پزشکی مشهد تامین شده و می‌شود.

وی اضافه کرد: خطر این مراکز برای افرادی که به آن‌ها مراجعه نمی‌کنند، به دلیل رعایت نشدن بهداشت، پخش شدن بیماری‌هایی از جمله HIV و هپاتیت در سطح جامعه است. این مراکز برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد می‌کنند؛ دستگاه کارتخوان این مراکز به اسم افراد، خدمات و شرکت‌های نامرتبط بوده و آن‌ها عملا فرار مالیاتی انجام می‌دهند و گاها به صورت نقدی از مردم پول دریافت می‌کنند. در این مراکز در کنار مسائل پزشکی، مشکلاتی از قبیل مواد مخدر، فحشا، سرقت و غیره وجود دارد.

دبیر کارگروه مداخله گران در امر درمان سازمان نظام پزشکی مشهد در خصوص انجام مداخله‌گری‌ها در بخش درمان در برخی باشگاه‌های ورزشی خاطرنشان کرد: از جلسه گذشته مصوب شد مدیرکل اداره ورزش‌و‌جوانان استان در جلسات کارگروه به عنوان یک عضو حضور داشته باشند تا اگر باشگاه‌های ورزشی مداخله‌ای در درمان داشتند، مورد بررسی این اداره قرار بگیرند.

وی اظهار کرد: 20 درصد مراکز غیرمجاز مداخله‌گری را مکرر انجام می‌دهند اما با کمک معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه راهکار‌هایی را در نظر گرفته‌ایم که این مجازات تشدید شود؛ یکی از این راهکار‌ها جریمه‌های سنگین‌تر مالی است. مجازات افراد مداخله‌گر کم بوده و قانون مجازات اسلامی باید در این زمینه تغییراتی داشته باشد.

دبیر کارگروه مداخله گران در امر درمان سازمان نظام پزشکی مشهد عنوان کرد: اکیپ ویژه‌ای وجود دارد که جدا از کارگروه، به موضوع مداخله‌گران حوزه طب مکمل ورود پیدا کرده و افراد فاقد صلاحیت را شناسایی می‌کنند. در این زمینه دخالت‌های بیجایی وجود دارد که به مردم آسیب می‌رساند. یکی از آسیب‌های این افراد مداخله‌گر، به تاخیر انداختن درمان اصلی بیماران است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۷۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار داشت: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران